Lussebullar & varför keso också kan fungera

Mat, Uncategorized

Igår bakade vi som sagt lussebullar – de blev jättegoda och lika smarriga som vanligt. Kesella i såklart.

När vi hade take away-mat och filmkväll med ett annat par igår kväll så berättade de att de också hade bakat lussebullar, fast i fredags kväll. Hon var sen från jobbet och bad honom göra degen tills hon kom hem, vilket han gärna gjorde. När hon kom hem sa han att fasiken vad konstig degen blev, det är liksom massa vita klumpar i… Hon utbrister: ”Men älskling, du har ju tagit i keso istället för kesella!” 🙂

De intygade att de små kesobollarna smälte i ugnen och lussebullarna blev riktigt goda – kanske ett tips för nästa års lussebullsbak? 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s