4 månader & vart tog tiden vägen?

Uncategorized

Lilleman är redan 4 månader idag! Hipp, hipp hurra!

Han är inget litet spädbarn längre utan en nyfiken bebis som nu ofta har ett skratt eller leende till hands när man busar med honom. Ibland ser han ut att vara en riktig tänkare eller ingenjör – extremt fokuserad på sin uppgift och då knyter han läpparna på ett visst sätt så man ser att han funderar!

Han har nu börjat sova bättre på nätterna igen, bara två amningspauser där han somnar om direkt igen, och det efter att vi slutade med hans medicin, som vi ändå inte tyckte hjälpte så mycket. Så nu får vi se om han störs av sina kräkningar igen eller inte. Men med mer nattsömn så kanske det avhjälps av sig själv också.

Igår fick han smaka lite majs- och potatispuré – det var smaskens, tyckte lille W! Mer mat! Så i eftermiddag blir det att smaka lite igen 🙂

Gårdagen spenderades med lille W’s morfar, min pappa, och vilken solstråle W blir då. Morfar är nog favoriten nummer ett. Farfar är också favorit, men han bor så långt bort. Vi får bli bättre på att skypa så de får se lillemans bravader!

Nu passar jag på att njuta av en kopp kaffe på morgonkvisten medan W somnat lugnt och stilla (utan skrik) för morgonvilan 🙂 Det blir nog en finfin dag det här! På vårt schema står mammagrupp med babymassage och sen husmingel med våra kommande grannar i huset i em/kväll!

Kram på er!

IMG_1153

4 månader – hur lång tid är det? undrar lille W.

IMG_1177

Undrar hur många stjärnor som det finns här på överkastet?!

IMG_1179

Och där var någon man kunde skratta åt! gud, vad roligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s