Måndag & nu kom stormen

Uncategorized

Nu kom verkligen stormen med besked. Vi bor högst upp på femte våningen. Stundtals känns det som om vår lägenhet ska slitas av resten av huset och flyga iväg. Och så känns det som om någon takpanna från grannhusen kan flyga av vilken sekund som helst och smasha en fönsterruta. Eller nåt. Brr. Regn och rusk och vind som viner. Tur att man med gott samvete kan stanna inne då!

Idag har varit en liten tuff måndag men orkar inte prata så mycket om det, blir så trist då. Bättre att ta nya tag imorgon! Kan säga så mycket att vår lille bebis har lite svårt för mycket intryck tror jag och fick skrikpanik på babysången (hans andra babysångstund i livet, också den andra han fick lite smått panik på…:( ingen mer babysång på ett tag för oss!). Så mamman får hitta andra sätt att socialisera sig på helt enkelt och försöka ruta in vardagen så gott det går på hemmaplan istället. Lille snutten, så mycket kärlek! Och så mycket ”tycka synd om” när man ser att han inte mår riktigt på topp.

Nu puttrar biff stroganoff på spisen och det är dags för lite middag i höstrusket 🙂

Annonser

3 reaktioner på ”Måndag & nu kom stormen

    1. Nej, det var lugnt här. Lite häftigt på sitt sätt. Och lite läskigt också. Tegelpannor och sånt som flugit av husen här bredvid. Tur man inte gick på trottoaren där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s