Soffköp & snön har kommit

Hus!, Inredning

Nu är vi lite friskare och jag kan blogga igen. Jag har inte varit vidare sjuk, mer krasslig, men F och lille W har varit sjuka båda två och jag har passat opp lite.

Just nu är jag usel på att ta fina bilder med fina kameran (hinner inte!) så ni får hålla till godo med några suddiga mobilbilder…

DSC_0067

När man är sjuk så får man lov att trycka lite på alla roliga knappar på mammas macbook… 🙂

DSC_0076

Den nya reaktionen på varm mat (burkmat som hemlagat…): skrik, tårar och en blick som dödar… vad är detta för fas?! (Här ser man lille W’s smultronmärken bra, han har ett större under bodyn precis vid halsen också. Inget vi kommer göra nåt åt då de inte stör tycker jag. Fin som han är! Jag ser det lite som att märkena gör honom till den han är)

Nu har snön kommit till Helsingborg på riktigt. Jag fick nästan skotta fram min bil när jag och lille W tog en tur till MIO i eftermiddags. Vad gjorde vi på MIO då? Jo, vi beställde lite soffdelar. Ja, det är riktigt, ingen soffa utan soffdelar. För så här finurliga var jag och F (tycker vi själva i alla fall): vi har en stor soffa med divan idag från MIO. Den får inte plats i bredd varken där upp eller där nere i vårt kommande hus. Men eftersom det är en sån soffa man bygger själv på MIO så tänkte vi att vi bygger om den, så att vår stora soffa blir två mindre! Voilá! Så idag har vi beställt lite udda delar som vi ska bygga om vår soffa med. Väl medvetna om att det kan bli en mindre färgskiftning i tyget mellan nya och gamla kuddar, men det är något vi får ta. Och med tanke på småbarn i familjen så kommer ändå sofforna stå ut med en del så jag tror inte det gör något. Där nere kommer det nu bli en tvåsitsdel med divan. Där uppe kommer det bli en tresits med breda armstöd. Vi hoppas det blir bra! (och detta var alltså tvunget att beställas NU, trots att vi inte får huset förrän i sommar, då de ska göra om vår soffserie lite granna under februari och vissa bitar kommer inte att passa efter det).

Annonser

En reaktion på ”Soffköp & snön har kommit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s