Jag och min blogg

”Karriärstege & läppglans” är en blogg om en ung kvinna i karriären. Som vill komma till nästa steg, klättra uppåt och nå sina drömmar. Som gärna vill bli manager och utbildar sig för att nå dit. Som gärna skulle föra in lite fler klackskor bland kostymnissarna.

Någon gång i framtiden vill hon starta eget och anta utmaningar som korsar hennes väg. Mitt i denna karriärsklättring kämpar hon mot stress, lite prestationsångest och känslan att inte riktigt tas på allvar när man är kvinna och runt trettio.

Nu kommer karriären läggas åt sidan ett tag för ett stilla hemmaliv med bebis, vilket kommer bli ett stort steg men helt obeskrivligt underbart ❤

Hon har en sambo som hon tycker väldigt mycket om och älskar innerligt. Storasyster-egenskaperna är tydliga och även att hon är en obotlig tidsoptimist. Aggressioner över jobbet och annat fås ut på gymmet eller i löparspåret. Nedvarvning sker på hästryggen en gång i veckan. När hon behöver tröstas fungerar allt som oftast en caffe latte eller en kanelbulle. Hon gillar också mode, att skriva och att varva ner genom en promenad. Mest av allt skulle hon vilja ha en hund men tiden räcker inte riktigt till.

Välkomna hit! 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Jag och min blogg

  1. Här är en ny läsare! Jag gillar också hästar men har inte ridit sedan första barnet (2008), kanske dags att ta tag i det igen? Kul att läsa din blogg i alla fall och stort lycka till med bebisen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s